Home » , » Συνέντευξη του J.T. στο Ραπ Αντάρτικο

Συνέντευξη του J.T. στο Ραπ Αντάρτικο

Οι Παράξενοι Παράνομοι είναι ένα ραπ συγκρότημα από το Μπραχάμι.Αποτελούνται από τον Key Kapa,τον J.T. και τον D.J Oki One...O Γιάννης ( J.T. ) δέχτηκε να μας πει δύο λόγια.

Ρ.Α. - Γιάννη αφού σε ευχαριστήσουμε,ας ξεκινήσουμε με το να μας πεις δύο λόγια σχετικά με το γκρουπ.Πότε γνωριστήκατε και πως προέκυψαν οι Παράξενοι Παράνομοι ?

J.T. - ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ (KEY KAPA) ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ (DJ OKI ONE) ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2010 ΟΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ..

Ρ.Α - Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που ασχολήθηκες με τη μουσική και συγκεκριμένα με το ραπ ?

J.T. - ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΡΑΠ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Ρ.Α - Μίλησε μας λίγο για τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες σας,χρονολογικά αλλά και για τις μέχρι τώρα συνεργασίες αν υπάρχουν..

J.T. - ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ CD "ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ" ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝΕ 300 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ. 
ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ CD "ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ" ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ PROJECT "ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ-ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΦΡΑΞΙΑ".
EΠΙΣΗΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ GROUP ΟΠΩΣ : ΚΑΡΜΑ, ΦΡΑΞΙΑ, SCRIPTA MANENT ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ GROUP.

Ρ.Α - Τα τραγούδια σας έχουν σε γενικές γραμμές το προσωπικό στοιχείο του καθένα και λιγότερο το ευρύτερο κοινωνικό.Μίλησε μας λίγο για αυτό,αισθάνεστε πιο άνετα με το να καταγράφετε καθαρά και μόνο δικές σας εμπειρίες ?

J.T. - ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΙΣΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

Ρ.Α -Τι σημαίνει για σένα `` Ραπ Αντάρτικο`` και ποιοι είναι οι λόγοι που συμμετέχετε σε αυτή την ομάδα ?

J.T - ΤΟ "ΡΑΠ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ,ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. 

Ρ.Α - Ποιες είναι οι επιρροές σου μουσικά ? Από ραπ αλλά και από άλλες μουσικές αν υπάρχουν.

J.T -ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΡΑΠ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. AΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΣΤΡΕΦΑ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΣΚΑΓΕ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΡΑΠ, ΟΠΩΣ REGGAE , ΤRIP HOP ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ OI ACTIVE MEMBER, FFC , RAZASTARR , NTM ,PSYCHO REALM ΚΙ ΑΛΛΟΙ.

Ρ.Α - Από ότι ξέρουμε κινείστε υπόγεια,με χαμηλούς τόνους και τελείως ανεξάρτητα.Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της επιλογής ? Ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά ?Φανταζόμαστε ότι δεν ζείτε από τη μουσική και προφανώς θα κάνετε κάτι άλλο για να ζήσετε.

J.T - ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ,ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ,ΝΑ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ , ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ.. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ "ΑΚΡΟΝΕΙΡΟ HIP HOP productions" . EINAI MIA ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤAI ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ  ΒΟΗΘΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ (Σε Μουσική Παραγωγή, Βίντεο,Φωτογραφία, Επιμέλεια αφίσας και εξώφυλλου) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΤΩΝ FFC. OTAN ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦHΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΣΟ ,ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΙΣΩΣ ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ 22ΧΡΟΝΟ.

Ρ.Α - Πως βλέπεις γενικότερα τη hip hop σκηνή στην Ελλάδα ?

J.T - ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΑΠ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ  Ή ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HIP HOP ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ. 

Ρ.Α - Ας περάσουμε λίγο στην κοινωνικοπολιτική κατάσταση που βιώνουμε.Πείνα,εξαθλίωση,αυτοκτονίες και τελευταία μεγάλη ρατσιστική έξαρση.Ποια είναι η γνώμη σου για όλα αυτά και που οφείλεται η σημερινή κατάντια της χώρας ? Βλέπεις κάποιο φως ? Αν ναι,τότε πως πιστεύεις ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για το σύνολο ? 

J.T - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΟΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ "ΞΥΠΝΗΣΕΙ" .ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΞΙΖΕΙ. 

Ρ.Α - Ποιος πιστεύεις ότι πρέπει να είναι ο ρόλος των καλλιτεχνών στη ραπ μουσική,σχετικά με την κοινωνία ? Το ραπ είναι ένα μουσικό πεδίο που περιέχει αμεσότητα.Πιστεύεις ότι υπάρχουν συγκροτήματα που παρεμβαίνουν ενεργά και ενοχλούν αυτιά ?

J.T - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΦΥΠΝΙΣΗ" ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ.  ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ.

Ρ.Α - Αν σου ζητούσαμε να περιγράψεις την κοινωνία και τους ανθρώπους με ένα στίχο σου,ποιος θα ήταν αυτός ?

J.T - "Ο ΑΕΡΑΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ
ΜΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΠΕΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ"

Ρ.Α - Κλείνοντας να ρωτήσουμε σε τι φάση είναι αυτόν τον καιρό ο J.T  αλλά και γενικά οι Παράξενοι Παράνομοι ? Να περιμένουμε κάποια καινούργια δουλειά ? Ετοιμάζετε κάποιο live ?

J.T - ΣΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΛΟΚΛHΡΩΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΑΠΟ LIVE ,ME TO KAΛΟ,ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΙΣΩΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

Ρ.Α - Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε σένα αλλά και στο συγκρότημα.

J.T - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ALE - XO... ( Ραπ Αντάρτικο )

Share this article :

Παύλος Φύσσας - Καμιά ανοχή στους φασίστες

Παύλος Φύσσας - Καμιά ανοχή στους φασίστες

ΦΡΑΞΙΑ

ΦΡΑΞΙΑ
 
Support : Ιστοδαμάζοντας | Copyright © 2013. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ - All Rights Reserved
Template Creating Website Published by Mas Template
Επεξεργασία / Προσαρμογή Ιστοδαμάζοντας Proudly powered by Blogger